релеи

релеи

Пронајден 444 на стоки.

На страницата 1-18 444 предлози
TB-35 / TB35-N AC110V-220V 10A механички тајмер Прирачник /Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлите со Батерија
 • Неодамнешно

TB-35 / TB35-N AC110V-220V 10A механички тајмер Прирачник /Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлите со Батерија

DEN 572.16

TB35 AC110 V220 V 10 A механички тајмер Прирачник / Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлитеСпецификација : Тип ТБ35 Контакт капацитет на AC напон 220 V 10 A Целосна времето спектар 24 часа Контакт отпор ohn Изолација отпор >= 1000 M ohn Серпентина напон 100 240 V AC Електрична живот 100000 пати Механички живот 10000000times Оперативни температури () 40 C до (+) 55 C акумулатор Со батерија Minmum поставување единица 15 Минути Постави пати 15 милиони / по пати 96timesНастава :

2SC1569 ДА-220
 • Неодамнешно
-11 %

2SC1569 ДА-220

16.80 DEN 15.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SC3478 2SA1376 C3478/A1376
 • Неодамнешно
-9 %

2SC3478 2SA1376 C3478/A1376

34.08 DEN 31.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SC5353 ДА-220
 • Неодамнешно
-9 %

2SC5353 ДА-220

34.08 DEN 31.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

BD676 ДА-126
 • Неодамнешно
-8 %

BD676 ДА-126

12.00 DEN 11.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

YG865C04R/YG865C04 20A/45V ДА-220F
 • Неодамнешно
-8 %

YG865C04R/YG865C04 20A/45V ДА-220F

37.92 DEN 35.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

TIP29C ДА-220
 • Неодамнешно
-7 %

TIP29C ДА-220

22.56 DEN 21.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

LM217T ДА-220
 • Неодамнешно
-10 %

LM217T ДА-220

28.80 DEN 26.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SD798 ДА-220
 • Неодамнешно
-8 %

2SD798 ДА-220

37.92 DEN 35.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SB962-П B962
 • Неодамнешно
-6 %

2SB962-П B962

19.20 DEN 18.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SD2137 ДА-220
 • Неодамнешно
-10 %

2SD2137 ДА-220

28.80 DEN 26.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...