• Неодамнешно
JIGU PA3399U-1BAS 1BRS 2BAS 2BRS PABAS057 PABAS076 Оригинални лаптоп со Батерија За Toshiba CX/45A CX/47A CX/855LS CX/875LS

JIGU PA3399U-1BAS 1BRS 2BAS 2BRS PABAS057 PABAS076 Оригинални лаптоп со Батерија За Toshiba CX/45A CX/47A CX/855LS CX/875LS

DEN 1440.00
Достапно

Количина на стоки


100% Оригинални батеријата
100% гаранција тестирани ok (ок) пред испорака
Може да се види споредбата на слики, од формата на батеријата и батеријата интерфејс и понатаму да се утврди вашата батерија потреби. Лаптоп Компатибилни Модели :
CX/45 A CX/47 A CX/855 LS CX/875 LS CX/955 LS CX/975 LS Сателитски AW3 TX/66 A TX/67 A TX/870 LSFIFA TX/880 LS TX/980 LS-апарат vx/4-апарат vx/5-апарат vx/780 LS за Equium A100-027 за Equium A100-147 за Equium A100-306 за Equium A100-337 за Equium A100-338 за Equium M50-164 за Equium M50-216 за Сателитска A100-151 за Сателитска A100-153 за Сателитска A100-163 за Сателитска A100-165 за Сателитска A100-169 за Сателитска A100-181 за Сателитска A100-188 за Сателитска A100-212 за Сателитска A100-225 за Сателитска A100-274 за Сателитска A100-287 за Сателитска A100-290 за Сателитска A100-522 за Сателитска A100-523 за Сателитска A100-551 за Сателитска A100-583 за Сателитска A100-590 за Сателитска A100-661 за Сателитска A100-662 за Сателитска A100-688 за Сателитска A100-691 за Сателитска A100-692 за Сателитска A100-694 за Сателитска A100-696 за Сателитска A100-717 за Сателитска A100-720 за Сателитска A100-756 за Сателитска A100-761 за Сателитска A100-773 за Сателитска A100-ST1042 за Сателитска A100-ST8211 за Сателитска A105-S4000 Серија за Сателитска A105-S4001 за Сателитска A105-S4004 за Сателитска A105-S4012 за Сателитска A105-S4024 за Сателитска A105-S4034 за Сателитска A105-S4054 за Сателитска A105-S4064 за Сателитска A105-S4074 за Сателитска A105-S4084 за Сателитска A105-S4092 за Сателитска A105-S4094 за Сателитска A105-S4102 за Сателитска A105-S4114 за Сателитска A105-S4132 за Сателитска A105-S4134 за Сателитска A105-S4184 за Сателитска A105-S4244 за Сателитска A105-S4254 за Сателитска A105-S4274 за Сателитска A105-S4284 за Сателитска A105-S4334 за Сателитска A105-S4364 за Сателитска A105-S4384 за Сателитска A105-S4397 за Сателитска A105-S4547 за Сателитска A80-116 за Сателитска A80-117 за Сателитска A80-121 за Сателитска A80-122 за Сателитска A80-129 за Сателитска A80-140 за Сателитска A80-142 за Сателитска A80-154 за Сателитска A80-168 за Сателитска A80-169 за Сателитска M100 Серија за Сателитска M100-ST5000 Серија за Сателитска M100-ST5111 за Сателитска M100-ST5211 за Сателитска M105 Серија за Сателитска M105-S3000 Серија за Сателитска M105-S3001 за Сателитска M105-S3002 за Сателитска M105-S3004 за Сателитска M105-S3011 за Сателитска M105-S3012 за Сателитска M105-S3021 за Сателитска M105-S3031 за Сателитска M105-S3041 за Сателитска M105-S3064 за Сателитска M105-S3084 за Сателитска M110-ST1161 за Сателитска M115-S3000 Серија за Сателитска M115-S3094 за Сателитска M115-S3104 за Сателитска M115-S3144 за Сателитска M115-S3154 за Сателитска M40 Серија(освен за Сателитска M40-S312 TD) за Сателитска M40-102 за Сателитска M40-103 за Сателитска M40-129 за Сателитска M40-135 за Сателитска M40-136 за Сателитска M40-140 за Сателитска M40-149 за Сателитска M40-152 за Сателитска M40-154 за Сателитска M40-183 за Сателитска M40-192 за Сателитска M40-197 за Сателитска M40-221 за Сателитска M40-225 за Сателитска M40-236 за Сателитска M40-241 за Сателитска M40-243 за Сателитска M40-244 за Сателитска M40-245 за Сателитска M40-264 за Сателитска M40-265 за Сателитска M40-300 за Сателитска M40-307 за Сателитска M40-313 за Сателитска M40-S331 за Сателитска M40-S351 за Сателитска M40-S3511 за Сателитска M40-S4111 TD за Сателитска M40-S4172 TD за Сателитска M40-S417 TD за Сателитска M45 Серија(освен M45-S165, M45-S165x, M45-S169 & M45-S169x) за Сателитска M45-S269 за Сателитска M45-S2691 за Сателитска M45-S359 за Сателитска M45-S3591 за Сателитска M50 Серија(освен Сателитски M50-MX2) за Сателитска M50-04 N01 N за Сателитска M50-0 TG01 D за Сателитска M50-0 TJ01 E за Сателитска M50-0 YU01 N за Сателитска M50-105 за Сателитска M50-109 за Сателитска M50-122 за Сателитска M50-130 за Сателитска M50-138 за Сателитска M50-141 за Сателитска M50-142 за Сателитска M50-143 Сателитски M50-156 за Сателитска M50-157 за Сателитска M50-159 за Сателитска M50-161 за Сателитска M50-181 за Сателитска M50-182 за Сателитска M50-198 за Сателитска M50-215 за Сателитска M50-226 за Сателитска M50-231 за Сателитска M50-S4182 TD за Сателитска M50-S418 TD за Сателитска M50-S5181 TD за Сателитска M50-S5181 TQ за Сателитска M55-S325 за Сателитска M55-S3251 за Сателитска M55-S329 за Сателитска M55-S3291 за Сателитска M55-S331 за Сателитска M55-S3311 за Сателитска Про A100 за Сателитска Про M50 за Tecra A3 Серија за Tecra A3-100 за Tecra A3-103 за Tecra A3-106 за Tecra A3-114 за Tecra A3-141 за Tecra A3-143 Tecra A3-180 за Tecra A3-143 Tecra A3-180 за Tecra A3-181 за Tecra A3-188 за Tecra A3-SP611 за Tecra A4 Серија за Tecra A4-108 Tecra A4-109 за Tecra A4-158 за Tecra A4-161 за Tecra A4-164 за Tecra A4-171 за Tecra A4-196 за Tecra A4-212 за Tecra A4-244 за Tecra A4-257 за Tecra A4-S312 TD за Tecra A4-S313 за Tecra A4-SP211 за Tecra A5 Серија за Tecra А5-122 за Tecra А5-138 за Tecra А5-155 за Tecra А5-S116 за Tecra А5-S416 за Tecra А5-S516 за Tecra А5-S6215 TD за Tecra A6 Серија за Tecra A6-104 за Tecra A6-EZ6311 за Tecra A6-EZ6312 за Tecra A6-S513 за Tecra A6-ST3112 за Tecra A6-ST3512 за Tecra A6-ST6315 за Tecra О7 Серија за Tecra A7-S612 за Tecra A7-S712 за Tecra A7-ST5112 за Tecra S2 Серија за Tecra S2-107 за Tecra S2-128 за Tecra S2-131 за Tecra S2-155 за Tecra S2-159 за Tecra S2-175-апарат vx/670 LS
Лаптоп Дел броеви : PA3399 U-1 BAS PA3399 U-1 BRS PA3399 U-2 BAS PA3399 U-2 BRS PABAS057 PABAS076
Шопинг совети.

Карактеристики на понудата

Бренд Име:
JIGU
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Тип:
Li-Ion
Компатибилен Бренд:
Toshiba
Батеријата Напон:
10.8 V/11.1 V
Број На Модел На:
PA3399U
Пакет:
Yes
боја:
Црна
Место на Потекло:
Кина (Копно)
Тип На Производ:
Oriainal Батеријата
Пакет:
Индивидуални браун неутрален кутија
гаранција:
2 години гаранција

Слични понуди

Замена на лаптоп ACER батерии за UM09F36 се Стремат 1825PT временска рамка БТ.00603.105 LC32SD128 АК.006BT.069 Z-413g25n 11.1 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Замена на лаптоп ACER батерии за UM09F36 се Стремат 1825PT временска рамка БТ.00603.105 LC32SD128 АК.006BT.069 Z-413g25n 11.1 V 6 ќелија

DEN 1583.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 11.1 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (47 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002752За ACER934 T2053 F, АК.006 BT.069, BT.00603.105, LC32 SD128, UM09 F36Одговара На Лаптопи : За ACER1420 P232 G25n, 1420 P233 G25n, 1425 P232 G25n, 1425 P233 G32i, 1820 PT734 G25n, 1820 PT734 G32i, 1820 PT734 G50n, 1820 PTZ413 G16 N, 1820 PTZ414 G32n, 1825 PT733 G32i, 1825 PT733 G50i, 1825 PT734 G16i, 1825 PT734 G32i, 1825 PTZ412 G25n, 1825 PTZ412 G32n, 1825 PTZ413 G50 N, AS1420 P232 G16n, AS1820 PTZ734 G32 N, AS1825, AS1825 PTZ, се Стремат 1420 P232 G16n, 1425 P, 1820 PT, 1825 PT, 1825 PTZ413g25n, 1825 PTZ413 G32n, 1825 PTZ414 G32 N, Временска рамка 1825 PT, временска рамка 1825 PTZ413g25n, временска рамка 1825 PTZ414 G32 N, Пеперутка ДопирEV001 BE DC SU2300 409, Easy Note Пеперутка Допир ЕУ046, Easy Note Пеперутка Допир EV010 UK, Easy Note Пеперутка Допир REV015 UK, Easy Note Пеперутка ДопирEV006 BE, Easy Note Пеперутка ДопирEV060 ITВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за APPLE MB771 MacBook 13 MB467/A MB466 CH/A, MB467J/A MB467X/A 11.1 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за APPLE MB771 MacBook 13 MB467/A MB466 CH/A, MB467J/A MB467X/A 11.1 V 6 ќелија

DEN 1967.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 11.1 V Батерија Капацитет : 4200m Ah (45 W) Боја : БелаКомпатибилен Дел NO : 1002716За APPLEMB467 D / A, MB771, MB771 J / A, MB771 LL / AОдговара На Лаптопи : За APPLEMac Book 13" Алуминиумски Unibody Серија(2008 Верзија), Mac Book 13" MB466 CH / A, Mac Book 13" MB466 LL / A, Mac Book 13" MB467 / A, Mac Book 13" MB467 J / A, Mac Book 13" MB467 X / A, Mac Book Pro(MD102 ZP / A)Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

6 Ќелија Батеријата за ASUS A32-F5 F5,F5C F5M F5N F5R F5RL F5SL F5SR F5V F5VL F5VZ X50 X50C X50M X50N X50R X50SL X50V
 • Неодамнешно

6 Ќелија Батеријата за ASUS A32-F5 F5,F5C F5M F5N F5R F5RL F5SL F5SR F5V F5VL F5VZ X50 X50C X50M X50N X50R X50SL X50V

DEN 857.00 902.40

6 Ќелија Батеријата за ASA32F5 F5,F5 C F5 M F5 N F5 R F5 RL F5 SL F5 SR F5 V F5 VL F5 VZ X50 X50 C X50 M X50 N X50 R X50 SL X50 V Бесплатен ПревозотОдговара Лаптоп / Лаптоп Компјутер Модели : За AsF5 серија За AsX59 SL За AsX50 VL За AsX50 N За AsPro55 GL За AsF5 RL За AsF5 R За AsF5 SL За AsPRO50 G За AsX50 V За AsX50 RL За AsPro55 SAP415 C За AsX50 R За AsPRO52 RL За AsX59 SLAP317 C За AsPRO59 LEP015 C За AsX50 C За AsPRO50 RL За AsF5 Z За AsF5 V За AsF5 SR За AsF5 N За AsF50 Z За AsX59 SLAP253 C За AsX59 GL За AsX50 VLAP021 C За AsX50 SRАП05 CSN За AsX50 SLAP109 C За AsX50 SLAP083 C За AsX50 SL За AsX50 RLAP005 C За AsX50 RAP336 C За AsX50 RAP061 A За AsX50 NAP255 C За AsX50 NAP255 За AsX50 NAP223 C За AsX50 NAP148 C За AsX50 NAP085 A За AsX50 NAP026 C За AsX50 M За AsX50 GL За AsX50 CAP009 A За AsPRO55 GLAP235 E За AsPRO50 VL За AsPro50 SR За AsPro50 RLAP240 H За AsPRO50 MAP034 C За AsPRO50 M За AsF5 ZAP089 C За AsF5 ZAP025 C За AsF5 VLAP011 C За AsF5 VL За AsF5 VI За AsF5 SRAP144 C За AsF5 RLAP239 P За AsF5 RLAP075 A За AsF5 RI За AsF5 M За AsF5 GLAP222 C За AsF5 GL За AsF52 Q За AsF52 A За AsF50 SvА2 За AsF50 Sv За AsF50 Sf За AsF50 GX За AsF5000 R За AsF5000 MГо Замени Батеријата P / N :

Лаптоп батерии за ЛЕНОВО G460 G560 L09S6Y02 L09M6Y02 Z460 57Y6454 IdeaPad G770 LO9S6Y02 121001091 10.8 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за ЛЕНОВО G460 G560 L09S6Y02 L09M6Y02 Z460 57Y6454 IdeaPad G770 LO9S6Y02 121001091 10.8 V 6 ќелија

DEN 1487.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 10.8 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (52 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002688За LENOVO121001091, 57 Y6454, L09 M6 Y02, L09 S6 Y02, L10 P6 F21, LO9 S6 Y02Одговара На Лаптопи : За LENOVOB470 ABNI, B470e ABEI, B470 GBNI, B470 GО, B475 G, E47 A, E47l, G460, G460 06779 XU, G46006772 WU, G460 AМФИ, G560, G560 M278 ZUK, G770 A, Idea Pad B470 A, Idea Pad B475, Idea Pad B570 A, Idea Pad G460 A, Idea Pad G460 L, Idea Pad G470, Idea Pad G470 ABNI, Idea Pad G470 AHТОА, Idea Pad G470 G, Idea Pad G470 GBEI, Idea Pad G475 E, Idea Pad G560, Idea Pad G560 G, Idea Pad G565 A, Idea Pad G570, Idea Pad G570 AH, Idea Pad G575 A Серија, Idea Pad G575 L, Idea Pad G770, Idea Pad G770 L, Idea Pad V360 A, Idea Pad V370 A, Idea Pad V470, Idea Pad V470 AМФИ, Idea Pad V470 P, Idea Pad V570 G, Idea Pad Z370 A Серија, Idea Pad Z370 ABNI, Idea Pad Z370 GО, Idea Pad Z460 A, Idea Pad Z465, Idea Pad Z465 ANEI, Idea Pad Z465 APTH, Idea Pad Z470, Idea Pad Z470 AМФИ, Idea Pad Z470 G, Idea Pad Z560 G Серија, Idea Pad Z565 A, Idea Pad Z570 A, Idea Pad Z570 AО, K47, V470 C, Z460Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad Y650 L08S6T13 4185 11.1 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad Y650 L08S6T13 4185 11.1 V 6 ќелија

DEN 1583.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 11.1 V Батерија Капацитет : 3600m Ah (40 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002692За LENOVOL08 S6 T13Одговара На Лаптопи : За LENOVOIdea Pad Y650, Idea Pad Y650 4185, Idea Pad Y650 AВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad U350 L09C4P01 57Y6265 2963 20028 57Y6352 L09N8P01 L09C4P1 14.8 V 4 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad U350 L09C4P01 57Y6265 2963 20028 57Y6352 L09N8P01 L09C4P1 14.8 V 4 ќелија

DEN 2063.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : LiПолимер Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 14.8 V Батерија Капацитет : 2800m Ah (41 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002686За LENOVO57 Y6265, 57 Y6352, L09 C4 P01, L09 C4 P1, L09 N8 P01Одговара На Лаптопи : За LENOVOIdea Pad U350, Idea Pad U350 20028, Idea Pad U350 2963, Idea Pad U350 WВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

LMDTK НОВИ 6CELLS ЛАПТОП со батерија За IBM 42T4531 42T5264 42t5263 42T4530 42T5262 T61 14.1 Инчен widescreen Бесплатен превозот
 • Неодамнешно

LMDTK НОВИ 6CELLS ЛАПТОП со батерија За IBM 42T4531 42T5264 42t5263 42T4530 42T5262 T61 14.1 Инчен widescreen Бесплатен превозот

DEN 777.00 863.04

41 U3197 41 U3198 42 T4502 42 T4530 42 T4531 42 T4619 42 T5229 42t5230 42 T5262 42t5263 42 T5264 43 R2499 92 P1142 ASM 42 T5226 ASM 42 T5228 FRU 42 T4552 FRU 42 T5225 FRU 42 T5227ЗА LENOVOЗА Think Pad R400 ЗА Think Pad R400 (14инчен широк) ЗА Think Pad R400 7443 ЗА Think Pad R61 (14.1" widescreen) ЗА Think Pad R61 7732 ЗА Think Pad R61 7733 ЗА Think Pad R61 7734 ЗА Think Pad R61 7735 ЗА Think Pad R61 7736 ЗА Think Pad R61 7737 ЗА Think Pad R61 7738 ЗА Think Pad R61 7742 ЗА Think Pad R61 7743 ЗА Think Pad R61 7744 ЗА Think Pad R61 7751 ЗА Think Pad R61 7753 ЗА Think Pad R61 7754 ЗА Think Pad R61 7755 ЗА Think Pad R61 Серија(14инчен широк) ЗА Think Pad R61e (14инчен широк) ЗА Think Pad R61i (14.1" widescreen) ЗА Think Pad R61i 7732 ЗА Think Pad R61i 7742 ЗА Think Pad R61i Серија(14инчен широк) ЗА Think Pad T400 ЗА Think Pad T400 (14инчен широк) ЗА Think Pad T400 2764 ЗА Think Pad T400 7417 ЗА Think Pad T61 (14.1" widescreen) ЗА Think Pad T61 1959 година ЗА Think Pad T61 6377 ЗА Think Pad T61 6378 ЗА Think Pad T61 6379 ЗА Think Pad T61 6480 ЗА Think Pad T61 6481 ЗА Think Pad T61 7658 ЗА Think Pad T61 7659 ЗА Think Pad T61 7660 ЗА Think Pad T61 7661 ЗА Think Pad T61 7662 ЗА Think Pad T61 7663 ЗА Think Pad T61 7664 ЗА Think Pad T61 7665 ЗА Think Pad T61 Серија(14инчен широк) ЗА Think Pad T61p (14.1" widescreen) ЗА Think Pad T61u(14.1" widescreen) ЗА Think Pad Z60m ЗА Think Pad Z60m 0660 ЗА Think Pad Z60m 0672 ЗА Think Pad Z60m 0673 ЗА Think Pad Z60m 0674 ЗА Think Pad Z60m 0675 ЗА Think Pad Z60m 2529 ЗА Think Pad Z60m 2530 ЗА Think Pad Z60m 2531 ЗА Think Pad Z60m 2532 ЗА Think Pad Z60m 9450 ЗА Think Pad Z60m 9451 ЗА Think Pad Z60m 9452 ЗА Think Pad Z60m 9453 ЗА Think Pad Z61e ЗА Think Pad Z61e 0660 ЗА Think Pad Z61e 0672 ЗА Think Pad Z61e 0673 ЗА Think Pad Z61e 0674 ЗА Think Pad Z61e 0675 ЗА Think Pad Z61e 2529 ЗА Think Pad Z61e 2530 ЗА Think Pad Z61e 2531 ЗА Think Pad Z61e 2532 ЗА Think Pad Z61e 9450 ЗА Think Pad Z61e 9451 ЗА Think Pad Z61e 9452 ЗА Think Pad Z61e 9453 ЗА Think Pad Z61m 0672 ЗА Think Pad Z61m 0673 ЗА Think Pad Z61m 0674 ЗА Think Pad Z61m 0675 ЗА Think Pad Z61m 2529 ЗА Think Pad Z61m 2530 ЗА Think Pad Z61m 2531 ЗА Think Pad Z61m 2532 ЗА Think Pad Z61m 9450 ЗА Think Pad Z61m 9451 ЗА Think Pad Z61m 9452 ЗА Think Pad Z61m 9453 ЗА Think Pad Z61m ЗА Think Pad Z61m 0660 ЗА Think Pad Z61p ЗА Think Pad Z61p 0660 ЗА Think Pad Z61p 0672 ЗА Think Pad Z61p 0673 ЗА Think Pad Z61p 0674 ЗА Think Pad Z61p 0675 ЗА Think Pad Z61p 2529 ЗА Think Pad Z61p 2530 ЗА Think Pad Z61p 2531 ЗА Think Pad Z61p 2532 ЗА Think Pad Z61p 9450 ЗА Think Pad Z61p 9451 ЗА Think Pad Z61p 9452 ЗА Think Pad Z61p 9453

Лаптоп батерии за APPLE MB772/A MB772LL/MacBook Pro 15 MB471/A Pro 15 MB470LL/A Pro 15 MB470CH/A 10.8 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за APPLE MB772/A MB772LL/MacBook Pro 15 MB471/A Pro 15 MB470LL/A Pro 15 MB470CH/A 10.8 V 6 ќелија

DEN 2447.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 10.8 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (45 W) Боја : БелаКомпатибилен Дел NO : 1002718За APPLEMB772 / A, MB772 LL / AОдговара На Лаптопи : За APPLEMac Book Pro 15" Алуминиумски Unibody Серија(2008 Верзија), Mac Book Pro 15" MB470 CH / A, Mac Book Pro 15" MB470 LL / A, Mac Book Pro 15" MB471 / A, Mac Book Pro 15" MB471 J / A, Mac Book Pro 15" MB471 X / AВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за HP HSTNN-IB99 519249-171 Завист 13t 538334-001 HSTNN-q41c HSTNN-XB99 13-1000 14.8 V 4 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за HP HSTNN-IB99 519249-171 Завист 13t 538334-001 HSTNN-q41c HSTNN-XB99 13-1000 14.8 V 4 ќелија

DEN 1775.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 14.8 V Батерија Капацитет : 2800m Ah (41 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002740За HP519249171, 519250271, 538334001, 538335001, BD04, BS04, BS06, HSTNNDB0 A, HSTNNDBOA, HSTNNIB99, HSTNNq41c, HSTNNXB99Одговара На Лаптопи : За HPЗАВИСТА 13 Серија, Завист 131000, Завист 131001tx, Завист 131002tx, Завист 131003xx, Завист 131004tx, Завист 131005tx, Завист 131006tx, Завист 131007ev, Завист 131007la, Завист 131007tx, Завист 131008tx, Завист 131010er, Завист 131015er, Завист 131030ca, Завист 131030nr, Завист 131040ez, Завист 131050ea, Завист 131050ef, Завист 131050eg, Зависта 131050es, Завист 131099eo, Завист 131099xl, Завист 131100ea, Завист 131101tx, Завист 131102tx, Завист 131103tx, Завист 131104tx, ЗАВИСТ 131130 NR, Завист 131140ez, Завист 131150ef, Завист 131150es, Завист 131190eg, Завист 131190eo, Завист 131195eo, ЗАВИСТ 131940 EZ, Завист 13t, Завист 13t, Завист 13t1000, Завист 13t1100Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за DELL 50TKN GRNX5 7W5X09C 0XXDG0 NF52T Vostro 3300 3350 V3300 V3350
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за DELL 50TKN GRNX5 7W5X09C 0XXDG0 NF52T Vostro 3300 3350 V3300 V3350

DEN 1679.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 14.8 V Батерија Капацитет : 2200m Ah (36 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002742За DELL07 W5 X0, 07 W5 X09 C, 0 GRNX5, 0 V9 TYF, 45111354, 45111544, 7 W5 X09 C, 93 G7 X, NF52 T, P09 S001Одговара На Лаптопи : За DELLV3300Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad U350 20028 L09N8P01 L09C4P1 14.8 V 8 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за LENOVO IdeaPad U350 20028 L09N8P01 L09C4P1 14.8 V 8 ќелија

DEN 3023.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : LiПолимер Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 14.8 V Батерија Капацитет : 4800m Ah (71 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002687За LENOVOL09 C4 P1, L09 N8 P01Одговара На Лаптопи : За LENOVOIdea Pad U350, Idea Pad U350 20028, Idea Pad U350 WВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

Лаптоп батерии за MSI BTY-M42 MS1022 MS-1022 BMS06 S91-0300161-W38 MegaBook VR320X-005UA VR320-042TR 10.8 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за MSI BTY-M42 MS1022 MS-1022 BMS06 S91-0300161-W38 MegaBook VR320X-005UA VR320-042TR 10.8 V 6 ќелија

DEN 1583.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 10.8 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (47 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002674За MSIBMS06, BTYM42, S910300161W38Одговара На Лаптопи : За MSIMega Book S420 Core2Дуо, Mega Book S420003, Mega Book S420022 UA, Mega Book S420053, Mega Book S420084, Mega Book S420X3, Mega Book S420 X004, Mega Book S420 X004 UA, Mega Book S420 X022 K, Mega Book S420 X023 KR, Mega Book S420 X026 KR, Mega Book S420 X042, Mega Book S420 X059 UA, Mega Book S420 X085 UA, Mega Book S425, Mega Book S425G, Mega Book S425 X064, Mega Book S425 XP741120 SB, Mega Book S430022 TR, Mega Book S430073 CN, Mega Book S430S3658 BS, Mega Book S430 X, Mega Book S430 X007 SP, Mega Book S430 X021 TR, Mega Book S430 X025 TR, Mega Book S430 X032, Mega Book S430 X037 UA, Mega Book S430 X041 MY, Mega Book S430 X064 KR, Mega Book S430 X066 BG, Mega Book S430 X101 SP, Mega Book S430 XBT5512 C00, Mega Book S430 XK552120 S, Mega Book VR320037, Mega Book VR320042 TR, Mega Book VR320CM1, Mega Book VR320H4, Mega Book VR320К2, Mega Book VR320 X005 UA, Mega Book VR320 X020 IN, Mega Book VR320 X025, Mega Book VR330, Mega Book VR330016, Mega Book VR330022, Mega Book VR330S3558 VHB, Mega Book VR330 X009, Mega Book VR330 X010 TH, Mega Book VR330 X011 EU, Mega Book VR330 X026, Г1022, MS1022Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас...

5200mAh Лаптоп со батерија За Acer Стремат 5920 5920G 5315 5520G 6930 6935 7330 7520 7530 AS07B31 AS07B41 AS07B42 AS07B51 AS07B72
 • Неодамнешно

5200mAh Лаптоп со батерија За Acer Стремат 5920 5920G 5315 5520G 6930 6935 7330 7520 7530 AS07B31 AS07B41 AS07B42 AS07B51 AS07B72

DEN 850.00 894.72

Опис : Батерија Тип : LiionНапон : 10.8 V / 11.1 VКапацитет : 4400m AhТип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!Лаптоп со Батерија за acer Стремат AS07 B32 5520 5720 5920 G 5930 G 6920 G 6930 G 7520 G 7330 5930 G AS07 B51 8930 GОваа батерија е компатибилна со следниве дел броеви : За Acer АК.006 BT.019 AS07 B31 AS07 B32 AS07 B41 AS07 B42 AS07 B51 AS07 B52 AS07 B61 AS07 B71 AS07 B72 B053 R0129002 БТ.00603.033 БТ.00603.042 БТ.00604.018 БТ.00803.024 БТ.00804.020 БТ.00805.011 БТ.00807.014 БТ.00807.015 LC.BTP00.007 LC.BTP00.008 LC.BTP00.01 LC.BTP00.013 LC.BTP00.014 Оваа батерија е компатибилна со следниве модели : За Acer Стремат 5230 Серија Стремат 5235 Серија Стремат 5310 Серија Стремат 5315 Серија Стремат 5330 Серија Стремат 5520 Серија Стремат 55205 A2 G16 се Стремат 55206 A2 G12 Mi се Стремат 55207 A1 G16 се Стремат 55207 A1 G16 F се Стремат 5520T38 P12 се Стремат 5520T38 P8 се Стремат 5520T38 P8 F се Стремат 5520TX58 P12 се Стремат 5520TX58 P16 се Стремат 5520 G Серија Стремат 5520 G402 G25 Mi се Стремат 5520 G602 G16 се Стремат 5520 G602 G16 F се Стремат 5530 Серија Стремат 5530U6 F се Стремат 5530 G Серија Стремат 5535 Серија Стремат 5535S6 се Стремат 5710 Серија Стремат 5710 G се Стремат 5710 Z се Стремат 5710 ZG се Стремат 5715 се Стремат 5715 Z Серија Стремат 5720 Серија Стремат 5720 G се Стремат 5730 се Стремат 5730 Z Серија Стремат 5730 ZG Серија Стремат 5739 се Стремат 5739 G6132 се Стремат 5739 G6959 се Стремат 5910 G се Стремат 5920 се Стремат 5920 Серија Стремат 59201 A2 G16 Mi се Стремат 5920302 G12 Mi се Стремат 5920302 G16 MN се Стремат 59203 A2 G16 Mi се Стремат 59206582 се Стремат 59206661 се Стремат 5920 G Серија Стремат 5920 G102 G16 се Стремат 5920 G302 G16 MN се Стремат 5920 G302 G20 H се Стремат 5920 G302 G20 N се Стремат 5920 G302 G25 се Стремат 5920 G302 G25 Hi се Стремат 5920 G302 G25 Hn се Стремат 5920 G302 G25 Mn се Стремат 5920 G3 A2 G25 Mn се Стремат 5920 G601 G16 се Стремат 5920 G601 G16 F се Стремат 5920 G602 G16 се Стремат 5920 G602 G16 F се Стремат 5920 G602 G16 Mn се Стремат 5920 G602 G20 HN се Стремат 5920 G602 G25 Mn се Стремат 5920 G702 G25 Hn се Стремат 5920 G932 G25 се Стремат 5920 G932 G25 F се Стремат 5930 Серија Стремат 5930 G Серија Стремат 5935 се Стремат 6530 Серија Стремат 6530 G Серија Стремат 6530 G802 G32 Mn се Стремат 6920 Серија Стремат 6920602 G16 се Стремат 6920602 G16 F се Стремат 69206422 се Стремат 69206428 се Стремат 69206610 се Стремат 69206621 се Стремат 69206731 се Стремат 69206864 се Стремат 6920812 G25 се Стремат 6920812 G25 F се Стремат 6920832 G32 се Стремат 6920 G Серија Стремат 6920 G6 A4 G25 Mn се Стремат 6920 G814 G32 Bn се Стремат 6920 G832 G25 Bn се Стремат 6920 G834 G32 Bn се Стремат 6920 G934 G32 Bn се Стремат 6930 Серија Стремат 69306067 се Стремат 69306073 се Стремат 69306082 се Стремат 69306154 се Стремат 69306262 се Стремат 69306455 се Стремат 69306560 се Стремат 69306586 се Стремат 69306723 се Стремат 69306771 се Стремат 69306809 се Стремат 69306940 се Стремат 69306941 се Стремат 69306942 се Стремат 6930 G се Стремат 6930 G Серија Стремат 6930 G583 G25 Bn се Стремат 6930 G583 G25 Mn се Стремат 6930 G643 G25 Mn се Стремат 6930 G733 G25 Mn се Стремат 6930 G944 G64 Mn се Стремат 6930 GB32 се Стремат 6930 GB32 F се Стремат 6930 GBC32 се Стремат 6930 GBC32 F се Стремат 6935 Серија Стремат 69356194 се Стремат 6935 G Серија Стремат 6935 G644 G25 Bn се Стремат 6935 G644 G32 Bn се Стремат 6935 G734 G32 Bn се Стремат 6935 G844 G32 Bn се Стремат 6935 G944 G32 Bn се Стремат 7220 Серија Стремат 7230 Серија Стремат 7330 Серија Стремат 7520 серија Стремат 75205115 се Стремат 75205618 се Стремат 75205823 се Стремат 7520 G502 G25 Mi се Стремат 7520 G502 G32 Mi се Стремат 7530 Серија Стремат 7530 G Серија Стремат 7535 се Стремат 7540 се Стремат 7720 се Стремат 7720 Серија Стремат 77201 A2 G16 Mi се Стремат 77203 A2 G12 Mi се Стремат 7720 G Серија Стремат 7720 G1 A2 G16 Mi се Стремат 7720 G1 A2 G24 Mi се Стремат 7720 G302 G25 Mi се Стремат 7720 G302 G25 Mn се Стремат 7720 G302 G32 Hi се Стремат 7720 G3 A2 G32 Mi се Стремат 7720 G5 A2 G16 Mi се Стремат 7720 G602 G50 Mn се Стремат 7720 G603 G50 Hn се Стремат 7720 G702 G50 Hn се Стремат 7720 Z Серија Стремат 7720 Z1 A2 G16 Mi се Стремат 7720 ZG3 A1 G16 Mi се Стремат 7730 Серија Стремат 7730 G Серија Стремат 7730 Z Серија Стремат 7730 ZG Серија Стремат 7735 се Стремат 7735 Z се Стремат 7738 се Стремат 8730 Серија Стремат 87306314 се Стремат 87306550 се Стремат 87306918 се Стремат 87306951 се Стремат 8730 G се Стремат 8730 G Серија Стремат 8730 G6042 се Стремат 8730 G6681 се Стремат 8730 Z Серија Стремат 8730 ZG Серија Стремат 8730 ZG344 G32 Mn се Стремат 8920 Серија Стремат 89206030 се Стремат 89206048 се Стремат 89206671 се Стремат 8920 G Серија Стремат 8920 G6 A4 G32 Bn се Стремат 8920 G834 G32 Bn се Стремат 8920 G932 G32 Bn се Стремат 8920 G934 G50 Bn се Стремат 8920 G934 G64 Bn се Стремат 8935 се Стремат 8940 G се Стремат 8940 GBR101 Extensa 7230 Extensa 7630 Extensa 7630 G Серија Travel Mate 7230 Серија Travel Mate 7330 Travel Mate 7530 Серија Travel Mate 7530 G Серија Travel Mate 7730 Серија Travel Mate 7730 G Серија за Портал MC7310u MC7321u MC7801u MC7803u MC7804h MC7805e MC7825u MC7833u MD7309u MD7311h MD7311u MD7312h MD7321u MD7327u MD7329u MD7330u MD7333u MD7334u MD7335u MD7801u MD7802h .

Лаптоп батерии за HP Завист 14 593548-001 HSTNN-I80C 14-1000 HSTNN-XB1K 14-1200 HSTNN-IB1S 14.8 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за HP Завист 14 593548-001 HSTNN-I80C 14-1000 HSTNN-XB1K 14-1200 HSTNN-IB1S 14.8 V 6 ќелија

DEN 2447.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 14.8 V Батерија Капацитет : 3600m Ah (53 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002719За HP593548001, HSTNNI80 C, HSTNNIB1 S, HSTNNXB1 K, LF246 AAОдговара На Лаптопи : За HPЗависта, 14, Завист 14, Завист 141000, ЗАВИСТ 141000 XX, Завист 141003tx, Завист 141006tx, ЗАВИСТ 141007 TX, ЗАВИСТ 141010 EF, ЗАВИСТ 141010 NR, Завист 141011tx, Завист 141014tx, ЗАВИСТ 141016 TX, ЗАВИСТ 141030 ED, ЗАВИСТ 141050 CA, Завист 141050ea, ЗАВИСТ 141050 ES, Завист 141070ez, ЗАВИСТ 141085 EO, Завист 141090eo, ЗАВИСТ 141095 LA, Завист 141100, Зависта 141100el Победи Издание, ЗАВИСТ 141100 ER, Завист 141101tx Победи Издание, ЗАВИСТ 141103 TX, ЗАВИСТ 141104 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141105tx Победи Издание, Завист 141108tx Победи Издание, ЗАВИСТ 141109 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141110 NR, ЗАВИСТ 141111 EE, ЗАВИСТ 141111 EE ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141111nr, Завист 141113tx Победи Издание, Завист 141116tx Победи Издание, ЗАВИСТ 141120 ES, Завист 141150ca, ЗАВИСТА 141150 ED, ЗАВИСТ 141150 ES, Завист 141155ca Победи Издание, Завист 141163 SE, ЗАВИСТ 141188 EE, Завист 141190ea, ЗАВИСТ 141191 EO, ЗАВИСТ 141193 EO, ЗАВИСТ 141195 BR, Завист 141195ea Победи Издание, ЗАВИСТ 141195 EO ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 141195 LA, ЗАВИСТ 141196 LA ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141200, Завист 141200ea, ЗАВИСТ 141200 EN, ЗАВИСТ 141200 ER, ЗАВИСТ 141200 EX, Зависта 141201ea, ЗАВИСТ 141201 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 141206 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141208tx, ЗАВИСТ 141208 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 141210 EB, ЗАВИСТ 141210 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 141211nr, Завист 141214tx Ритам, ЗАВИСТ 141214 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 141260 EO, ЗАВИСТ 141290 EO, Завист 142000, Завист 142000eg, ЗАВИСТ 142001 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 142002ea Победи Издание, ЗАВИСТ 142004 TX ПОБЕДИ EDITION, Зависта 142005tx Победи Издание, ЗАВИСТ 142007 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142009 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142012 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142014 EE ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142014 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142015 TX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142020 EW ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 142020nr, ЗАВИСТ 142050 ED ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, ЗАВИСТ 142050 EX ПОБЕДИ ИЗДАНИЕ, Завист 142054se Победи Издание, Завист 142090ca Победи Издание, ЗАВИСТ 142099 EZ ПОБЕДИ EDITION, Зависта 142099sf, ЗАВИСТ 142101tx Победи Издание, ЗАВИСТ 142105tx Победи Издание, ЗАВИСТ 142136nr, ЗАВИСТ 142160ca Победи Издание, ЗАВИСТ 142161se Победи Издание, ЗАВИСТ 142195la, ЗАВИСТ 143000eg СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143001tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143003tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143005tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143007tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143009tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143010tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143012tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143014tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТА 143017nr СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143018tu СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143090ca СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100eb СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100ee СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100eg СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100en СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100er СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100et СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 143100ex СПЕКТАРОТ, ЗАВИСТ 14 T1000 CTO, Завист 14t1100 CTOm, Завист 14t1200 CTO Победи Издание, ЗАВИСТ 14t3000 СПЕКТАРОТ CTO, ЗАВИСТ 14t3100 СПЕКТАРОТ CTO, Envy142000eaВе Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас.

Замена на Лаптоп со Батерија за HP Compaq Павилјон DV2000 DV6000 Presario V3000 HSTNN-W34 HSTNN-W20C Батеријата
 • Неодамнешно

Замена на Лаптоп со Батерија за HP Compaq Павилјон DV2000 DV6000 Presario V3000 HSTNN-W34 HSTNN-W20C Батеријата

DEN 865.00 911.04

Опис : Батерија Тип : LiionНапон : 10.8 VКапацитет : 4400m AhТип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!Причини за да ја Изберете нас? 1...

Лаптоп батерии за TOSHIBA PABAS235 САТЕЛИТСКИ R845 PA3833U-1BRS PORTEGE R935 R840 R940 PABAS250 R705-P25 10.8 V 6 ќелија
 • Неодамнешно

Лаптоп батерии за TOSHIBA PABAS235 САТЕЛИТСКИ R845 PA3833U-1BRS PORTEGE R935 R840 R940 PABAS250 R705-P25 10.8 V 6 ќелија

DEN 1727.52

Батеријата Параметри : Батерија Тип : Liion Батерија Сопственост : замена на батеријата Батеријата Напон : 10.8 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (48 W) Боја : ЦрнаКомпатибилен Дел NO : 1002694За TOSHIBAPA3833 U1 BRS, PABAS235, PABAS250, PT320 E0 F700 SGR, PT321 E00 P00 YEN, PT321 E01 F01 FIT, PT324 T03 H00 UОдговара На Лаптопи : За TOSHIBADYNABOOK R730 / 38 A, Dynabook R730 / Б, DYNABOOK R731 / 16 DB, DYNABOOK R731 / 37 B, Dynabook R731 / 37 C, DYNABOOK R731 / C, DYNABOOK R731 / W2 MD, DYNABOOK R731 / W2 TD, DYNABOOK R732, DYNABOOK R732 / W3 TF, DYNABOOK R73437 K, Dynabook R741, Dynabook R741 / Б, DYNABOOK R742 / F, Dynabook RX3 SN240 Y / 3 HD, Dynabook RX3 TM240 E / 3 HD, Dynabook RX3 / T6 M, Dynabook RX3 / T9 M, Dynabook RX3 W / 9 MWMA, Portege R700 S1331, Portege R70011 E, Portege R70015 Q, Portege R70015 U, Portege R70015 X, Portege R700173, Portege R70017 X, Portege R700182, Portege R700185, Portege R7001 C2, Portege R7001 CF, Portege R7001 CQ, Portege R7001 DC, Portege R7001 DF, Portege R7001 DJ, Portege R7001 F1, Portege R7001 F4, Portege R7001 F7, Portege R700K03, Portege R700S1312, Portege R700S1320, Portege R700S1331, Portege R700ST1303, Portege R705P25, Portege R705P41, Portege R705ST2 N04, Portege R830 PT321 A01 K002, Portege R830, PORTEGE R830003, Portege R83000 R, Portege R83001 H, PORTEGE R830030, PORTEGE R8300 GE, Portege R83010 Q, Portege R83010 V, Portege R830118, Portege R830138, PORTEGE R830195, PORTEGE R8301 G2, PORTEGE R8301 JX, Portege R830S8310, PORTEGE R830S8312, Portege R830ST8300, Portege R835P55 X, PORTEGE R835P70, PORTEGE R835P83, PORTEGE R930115, PORTEGE R93012 Q, PORTEGE R935, PORTEGE R935P332, Сателитска R630102, Сателитска R630138, Сателитска R63013 R, Сателитска R630141, Сателитска R63014 J, Сателитска R630155, Сателитска R830, САТЕЛИТСКА R83010 C, Сателитска R83011 C, Сателитска R830138, САТЕЛИТСКА R8301 E2, САТЕЛИТСКИ R8301 GZ, Сателитска R830S8330, САТЕЛИТСКА R835P83, САТЕЛИТСКА R840, Сателитска R840139, САТЕЛИТСКА R845, САТЕЛИТСКА R845ST5 N01, САТЕЛИТСКА R940, Tecra R70000 C, Tecra R70000 G, Tecra R70000, Tecra R70000 L, TECRA R70001 B, TECRA R70003 B, TECRA R700—K03, TECRA R830K01 B, TECRA R830K06 B, TECRA R830K08 B, Tecra R840 PT429 A00 L004, TECRA R840008, Tecra R84000 L, Tecra R840012, TECRA R840020, TECRA R84004 H, Tecra R84010 Q, Tecra R84012Ф, TECRA R84015 J, TECRA R840198, TECRA R840S8411, Tecra R840S8430, TECRA R840S8450, TECRA R940 PT439 A00 R003, TECRA R9401 D6Ве Молиме Имајте Во Предвид : Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас.

[Специјална Цена] Нов лаптоп батеријата За Hp COMPAQ 550 610 615 6720s 6730s 6735s 6820s 6830s, HSTNN-IB62 HSTNN-OB62 HSTNN-IB51
 • Неодамнешно

[Специјална Цена] Нов лаптоп батеријата За Hp COMPAQ 550 610 615 6720s 6730s 6735s 6820s 6830s, HSTNN-IB62 HSTNN-OB62 HSTNN-IB51

DEN 896.00 942.72

Опис : Батерија Тип : LiionНапон : 10.8 VКапацитет : 4400m AhТип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!НОВА 6 ЌЕЛИЈА Лаптоп со Батерија за Compaq 615 610 550 за HP 6720 6720s 6730 6735s 6820 6820s 6830 6830sОваа батерија е компатибилна со следниве дел броеви : за Compaq 451086122 451086362 451086421 HSTNNLB51 HSTNNOBS1 за HP 451085121 451085141 451086001 451086121 451086161 451086162 451086361 451086621 451568001 456864001 456865001 464119361 484787001 491278001 500764001 500765001 GJ655 AA GJ655 AA#ABH HSTNNFB51 HSTNNFB52 HSTNNI39 C HSTNNI40 C HSTNNI48 CА HSTNNI48 CБ HSTNNI49 C HSTNNI50 C HSTNNI50 CБ HSTNNI54 C HSTNNIB51 HSTNNIB52 HSTNNIB62 HSTNNOB62 HSTNNXB51 HSTNNXB52 HSTNNXB62 KU532 AA NBP6 A96 Оваа батерија е компатибилна со следниве модели : за COMPAQ 510 511 610 615 за HP 550 Лаптоп КОМПЈУТЕР за HP COMPAQ Бизнис Лаптоп 6720s Бизнис Лаптоп 6720s / CT Бизнис Лаптоп 6730s Бизнис Лаптоп 6730s / CT Бизнис Лаптоп 6735s Бизнис Лаптоп 6820s Бизнис Лаптоп 6830

497694-001, 498482-001, EV06055, HSTNN-CB72 Батеријата за Compaq Presario CQ40 CQ41 CQ45 CQ50 CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 DV4 DV5 DV6
 • Неодамнешно

497694-001, 498482-001, EV06055, HSTNN-CB72 Батеријата за Compaq Presario CQ40 CQ41 CQ45 CQ50 CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 DV4 DV5 DV6

DEN 848.00 892.80

Опис : Батерија Тип : LiionНапон : 10.8 VКапацитет : 4400m AhТип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!Причини за да ја Изберете нас? 1...