• Неодамнешно
TB-35 / TB35-N AC110V-220V 10A механички тајмер Прирачник /Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлите со Батерија

TB-35 / TB35-N AC110V-220V 10A механички тајмер Прирачник /Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлите со Батерија

DEN 572.16
Достапно

Количина на стоки


TB-35 AC110 V-220 V 10 A механички тајмер Прирачник /Авто Контрола на Мерењето Спектар 24 часа во текот на времето се префрлите
Спецификација : Тип ТБ-35 Контакт капацитет на AC напон 220 V 10 A Целосна времето спектар 24 часа Контакт отпор ohn Изолација отпор >= 1000 M ohn Серпентина напон 100 - 240 V AC Електрична живот 100000 пати Механички живот 10000000times Оперативни температури (-) 40 C до (+) 55 C акумулатор Со батерија Minmum поставување единица 15 Минути Постави пати 15 милиони/по пати 96times
Настава :

Карактеристики на понудата

Употреба:
Општа Намена
Број На Модел На:
TB-35 / TB35-N
Заштита На Функција:
Запечатени
is_customized:
Yes
Контакт Оптоварување:
Ниска Моќност
Теорија:
Временско Реле
контактирајте со капацитет:
AC НАПОН 220V 10A
Целосен Опсег На Мерење На Времето:
24 ЧАСА
Контакт Отпор:
Отпорност На Изолација:
>=1000M ohn
Серпентина Напон:
100 - 240V AC
Електрични живот:
100000 пати
Механички Живот:
10000000times
Температурата На Работа:
(-) 40C до (+) 55C
Minmum поставување единица:
15 МИНУТИ
Поставување пати:
15 милиони/по пати 96times

Слични понуди

NDP7060 D 60V ДА-220
 • Неодамнешно

NDP7060 D 60V ДА-220

DEN 35.00 37.92

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

P40NF03L ДА-220
 • Неодамнешно

P40NF03L ДА-220

DEN 13.00 14.40

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

LM217T ДА-220
 • Неодамнешно

LM217T ДА-220

DEN 26.00 28.80

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

LM337SP ДА-220
 • Неодамнешно

LM337SP ДА-220

DEN 37.00 40.32

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SA1156/2SC2752 400V
 • Неодамнешно

2SA1156/2SC2752 400V

DEN 37.00 40.32

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SB962-П B962
 • Неодамнешно

2SB962-П B962

DEN 18.00 19.20

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SD2137 ДА-220
 • Неодамнешно

2SD2137 ДА-220

DEN 26.00 28.80

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SC5353 ДА-220
 • Неодамнешно

2SC5353 ДА-220

DEN 31.00 34.08

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SC2233 C2233
 • Неодамнешно

2SC2233 C2233

DEN 37.00 40.32

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SC3782 ДА-220
 • Неодамнешно

2SC3782 ДА-220

DEN 24.00 26.40

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SC1569 ДА-220
 • Неодамнешно

2SC1569 ДА-220

DEN 15.00 16.80

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

TIP47 ДА-220
 • Неодамнешно

TIP47 ДА-220

DEN 24.00 26.40

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

MJE16106 8A/400V ДА-220
 • Неодамнешно

MJE16106 8A/400V ДА-220

DEN 48.00 51.84

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

2SD835 D835
 • Неодамнешно

2SD835 D835

DEN 39.00 42.72

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

BD676 ДА-126
 • Неодамнешно

BD676 ДА-126

DEN 11.00 12.00

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас...

2SA1006 2SC2336 180V/1.5 А ДО-220
 • Неодамнешно

2SA1006 2SC2336 180V/1.5 А ДО-220

DEN 26.00 28.80

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...

TIP121 ДА-220
 • Неодамнешно

TIP121 ДА-220

DEN 13.00 14.40

Купувачи информации : 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за вас Вие треба да му кажете ни е јасно за производот одделение, наставка,енкапсулација и така натаму.2 Нашата компанија е субјект администрација...